5 nga makinat më të mira të lira të kanotazhit

5 nga makinat më të mira të lira të kanotazhit

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë. Për njerëzit me hapësirë të kufizuar, një makinë me kanotazh mund të jetë një mundësi e mirë për një palestër në shtëpi. >

 • për rezistencën e ajrit: koncept2 rowerg
 • për rezistencën magnetike: Shëndeti me diell & amp; Makinë magnetike e fitnesit Makinë
 • Për ndryshimet automatike, të varura nga shpejtësia, Rezistenca: Stamina ATS Air Rower
 • Për një makinë me ruajtje kompakte: Makinë magnetike MERAX
 • isfarë është një makinë me kanotazh?

  Një makinë shtëpie me kanotazh, të cilën njerëzit shpesh e quajnë një vrapues, simulon veprimin e kërkuar kur kaloni një varkë të vogël ose zhytje. Rowers konkurrues mund të përdorin këto makina për t’i ndihmuar ata të stërviten kur nuk janë në gjendje të praktikojnë ujë. Këto makina janë me ndikim të ulët dhe muskujt e punës në krahë, këmbë dhe mbrapa. Katër kategoritë përfshijnë:

  • magnetike
  • Ajri
  • Hidraulik
  • Uji ose lëngu

  Këto lloje të rezistencës ofrojnë të njëjtën lëvizje themelore dhe ofrojnë stërvitje të ngjashme me kanotazh për përdoruesit. Sidoqoftë, ata mund të kenë dallime delikate. Për shembull, rowers ajri, hidraulik dhe lëngje mund të përsërisin ndjenjën e ujit kur vozisni, ndërsa rowers magnetikë nuk e ofrojnë këtë ndjesi. sesa llojet e tjera.

 • Madhësia
 • Qëllimet e tyre të fitnesit
 • Pricemimi
 • Madhësia dhe aftësia e ruajtjes së makinës gjithashtu mund të luajë një të rëndësishme rol Njerëzit me hapësira më të vogla jetese mund të marrin në konsideratë modele më kompakte që marrin më pak hapësirë ose palosin për të ruajtur në zona më të forta kur nuk janë në përdorim. Rowers konkurrues që duan një makinë që simulon ujin duhet të kërkojë modele të rezistencës me bazë uji. Të tjerët mund të preferojnë rowers me programe të integruara dhe ekrane për të ndihmuar t’i mbajnë ata të motivuar në arritjen e qëllimeve të tyre të fitnesit. veçori shtesë. Modelet më pak të shtrenjta zakonisht do të ofrojnë më pak funksione. Njerëzit me një buxhet mund të duan të marrin në konsideratë disa nga modelet e mëposhtme.

  Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në kërkime. Rower përmban rezistencë hidraulike dhe një kornizë të vogël, të palosshme. Disa funksione të tjera përfshijnë:

  • Qasje falas në Müüv, një aplikacion i zgjuar i stërvitjes audio
  • Mbajtësi i pajisjes elektronike
  • Ndërtimi i çelikut
  • Gripat e dorës së mbushur
  • Një vend i formuar

  Kompania gjithashtu ofron një garanci kornizë 1-vjeçare dhe një garanci të pjesëve 90-ditore.

  Transporti standard është falas, por për një tarifë shtesë, një person mund të zgjedhë transportin e përshpejtuar që zgjat 1-4 ditë. Individët mund ta kthejnë makinën brenda 30 ditëve nga dorëzimi. > Pesha e makinës: 35 lb

 • Pesha e mbledhur:
  • Gjatësia: 49.25 inç (in)
  • Gjerësia: 36 in
  • Lartësia: 20 në

  Stamina Bodytracglider 1060 është në dispozicion për blerje në internet. Rowerg është i lehtë për tu mbledhur dhe ka doreza ergonomike dhe këmbë të rregullueshme. Përdor rezistencën e ajrit dhe vjen në opsione standarde ose të larta të këmbëve. Të dy modelet ndahen në dy pjesë për ruajtje të lehtë. Ekziston gjithashtu një mundësi për të blerë një imitues uji. Koncepti gjithashtu siguron një periudhë kthimi 30-ditore nga koha e dërgesës, minus kostot e transportit. Kostot e dorëzimit ndryshojnë bazuar në metodën që një person zgjedh, por ato fillojnë me 45 dollarë për transportin standard.

  • Pesha maksimale e përdoruesit: 500 lb
  • Pesha e makinës: 57 lb
  • Pesha e transportit (standard): 70 lb
  • Pesha e transportit (e gjatë): 97 lb
  • Gjatësia: 96 në
  • Gjerësia: 24 në
  • Lartësia e sediljes (standard): 14 në
  • Lartësia e sediljes (e gjatë): 20 në

  Rowerg është në dispozicion për të blerë në internet.

  Dyqan tani

  Sunny Health & amp; Fitnes Makinë Magnetike të Rowing me Monitor LCD

  Shëndeti i palosshëm me diell & amp; Makina e kanotazhit magnetik të fitnesit ofron tetë nivele të rezistencës magnetike, duke siguruar një stërvitje të qetë, me trup të plotë.

  Ajo ka një kornizë çeliku, stabilizues të dyshemesë, doreza të mbushura dhe këmbë, dhe një vend të madh, të mbështjellur. Makina gjithashtu përmban rrota për transportueshmëri më të lehtë. Kjo makinë ka specifikimet e mëposhtme:

  • Pesha maksimale e përdoruesit: 250 lb
  • Pesha e makinës: 60.9 lb
  • Pesha e transportit: 70.8 lb
  • Madhësia kur mblidhet:

  li>

 • Madhësia kur paloset:

  : 53.5 në

 • Kompania ofron transport standard falas dhe një politikë kthimi 30-ditor. Sunny Health gjithashtu siguron një garanci 3-vjeçare në kornizën strukturore dhe një garanci 180-ditore për të gjitha pjesët e tjera.

  The Sunny Health & amp; Makina e kanotazhit magnetik të fitnesit është në dispozicion për të blerë në internet.

  Dyqan tani

  qëndrueshmëria ATS Air Rower

  Stamina ATS Air Rower ofron rezistencë ndaj ajrit për një çmim më të përballueshëm. Isshtë e palosshme, ndërsa kompania pretendon se është e lehtë për tu mbledhur. Rower ka rezistencë dinamike që automatikisht ndryshon bazuar në shpejtësinë e kanotazhit. Ndërsa qëndrueshmëria ATS Air Rower ofron më pak karakteristika shtesë, njerëzit e interesuar për një vrapues që rregullon rezistencën bazuar në shpejtësinë mund të preferojnë këtë model.

  • Pesha maksimale e përdoruesit: 250 lb
  • Pesha e makinës: 54 lb
  • Madhësia kur mblidhen:
  • Gjatësia: 77 në
  • Gjerësia: 18.75 në
  • Lartësia: 22 në
 • Madhësia kur paloset:
  • Lartësia: 28 në

  Rower vjen me një garanci kornizë 3-vjeçare dhe një garanci të pjesës 1-vjeçare. Kostot e transportit ndryshojnë. Rezistencë në një kornizë të palosshme.

  Disa karakteristika përfshijnë një këmbë të mbushur dhe sedilje, rrota për transportueshmëri dhe një ekran që gjurmon përparimin e stërvitjes. Rower gjithashtu paloset për ruajtje të lehtë.

  • Pesha maksimale e përdoruesit: 264 lb
  • Madhësia kur mblidhen:
  • Gjatësia: 73 në
  • Gjerësia: 16 në
  • Lartësia: 21 në
 • Madhësia kur paloset:
 • Gjatësia: 26 in
 • Gjerësia: 16 në
 • Lartësia: 49 në
 • Kur blen përmes Amazon, një person mund të shtojë një plan mbrojtjeje 2-vjeçare për 25 dollarë. Kostoja e transportit ndryshon. Palestra dhe klube shëndetësore, megjithëse ato shpesh nuk janë aq të njohura sa rutinat, biçikletat e palëvizshme ose eliptikët. Për dallim nga disa makina të tjera të fitnesit, ato ofrojnë një stërvitje kardiovaskulare me trup të plotë, me ndikim të ulët, duke i bërë ato të arritshme për shumë njerëz. Trupi i sipërm dhe 65-75% e këmbëve. janë ndikim të ulët dhe kushineta jo-peshë, e cila zvogëlon stresin në trup dhe nyje

 • Ata aktivizojnë grupe të shumta të muskujve
 • Ato ofrojnë një kombinim të forcës dhe punës kardiovaskulare në një aktivitet
 • Në një studim të vitit 2014, studiuesit zbuluan se përdorimi i makinave me kanotazh ndihmoi në përmirësimin e disa fushave të fitnesit të matur pas 8 javësh, duke përfshirë:

  • fleksibilitetin
  • Forca e muskujve
  • Përbërja e trupit
  • Qëndrueshmëria e muskujve
  • Fuqia shpërthyese
  • Reagimi i muskujve
  • Agility

  një makinë me kanotazh mund a LSO ndihmon një person të arrijë sasinë e rekomanduar të ushtrimit javor. Shoqata Amerikane e Zemrës (AHA) thotë se individët duhet të synojnë 150 minuta të moderuar ose 75 minuta ushtrim intensiv kardiovaskular çdo javë. Ata gjithashtu vërejnë se njerëzit duhet të përfshijnë trajnimin e forcës në rutinën e tyre të ushtrimeve.

  Rowers janë gjithashtu të arritshëm për shumicën e individëve. Në një studim të vitit 2015, studiuesit treguan se njerëzit që jetojnë me dëmtim vizual përfituan nga përdorimi i këtyre makinave. Shkencëtarët gjithashtu vunë re përmirësim në përbërjen e trupit dhe nivelet e përgjithshme të fitnesit. Kjo është kryesisht për shkak të modelit të tyre me ndikim të ulët që nuk bën shumë presion në nyje. ose profesionist tjetër i kujdesit shëndetësor. Ata mund të ndihmojnë në vlerësimin e niveleve të tyre të fitnesit dhe të bëjnë rekomandime bazuar në qëllimet e tyre dhe aftësinë aktuale.

  Rowers të përballueshëm të shtëpisë janë në dispozicion për njerëzit e interesuar për rowers me karakteristika të shtuara minimale.

  Kur blini një rower, individët duhet të mbajnë në mend qëllimet e tyre, hapësirën, buxhetin dhe llojin e rezistencës. qëllimi ose miratoni ndonjë prej këtyre aplikacioneve. Këto aplikacione nuk janë vlerësuar për saktësi mjekësore nga lajmet mjekësore sot. Administrata e Ushqimit dhe Barnave (FDA) nuk i ka aprovuar ato përveç nëse tregohet ndryshe. Ne shmangim përdorimin e referencave terciare. Ne i lidhim burimet parësore – përfshirë studimet, referencat shkencore dhe statistikat – brenda secilit artikull dhe gjithashtu i rendisim ato në https://harmoniqhealth.com/al/ seksionin e burimeve në fund të artikujve tanë. Ju mund të mësoni më shumë rreth asaj se si ne sigurojmë që përmbajtja jonë është e saktë dhe aktuale duke lexuar politikën tonë editoriale .